Recept
« Terug naar recepten
Toscaans lamsfilet
PT30M
Toscaans lamsfilet
Een heerlijk toscaans lamsfilet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Toscaans lamsfilet te bereiden
Snijd het lamsvlees in grote blokjes. Pel en snipper de ui en snijd de teentjes knoflook in plakjes.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een stoofpan en bak hierin het lamsvlees in ongeveer 3 minuten op hoog vuur rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak ze 3 minuten mee. Bestrooi het vlees met wat zout en peper, voeg de rode wijn en de pesto toe en laat het in een afgedekte pan in ongeveer 25 minuten zachtjes gaar stoven.
Breng ondertussen de rode kool met 1 eetlepel olijfolie, de balsamicoazijn en wat zout en peper aan de kook. Zet het vuur laag, Dek de pan af en laat de kool in 20 minuten gaar worden.
Kook de papardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de pasta vlak voor het serveren met de rucola, de Parmezaanse kaas, de rest van de olijfolie en naar smaak wat zout en peper.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een stoofpan en bak hierin het lamsvlees in ongeveer 3 minuten op hoog vuur rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak ze 3 minuten mee. Bestrooi het vlees met wat zout en peper, voeg de rode wijn en de pesto toe en laat het in een afgedekte pan in ongeveer 25 minuten zachtjes gaar stoven.
Breng ondertussen de rode kool met 1 eetlepel olijfolie, de balsamicoazijn en wat zout en peper aan de kook. Zet het vuur laag, Dek de pan af en laat de kool in 20 minuten gaar worden.
Kook de papardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de pasta vlak voor het serveren met de rucola, de Parmezaanse kaas, de rest van de olijfolie en naar smaak wat zout en peper.