Recept
« Terug naar recepten
Tournedos met romige waterkerssaus
PT15M
Tournedos met romige waterkerssaus
Een heerlijk tournedos met romige waterkerssaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
anne prive
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8-10 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
vlees
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tournedos met romige waterkerssaus te bereiden
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de sjalotten enkele minuten. Voeg de wijn en waterkers toe; laat het geheel 5 minuten opstaan zodat de alcohol kan verdampen. Roer de crème fraîche en mosterd erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe. Laat de saus 5-6 minuten zachtjes pruttelen. Pureer de saus met een staafmixer en voeg eventueel peper en zout toe. Verhit een grillpan, bestrijk het vlees met olijfolie, kruid het met peper en braad het vlees zoals je dat wilt. Bestrooi het met zout en laat het even staan. Snijd het vlees in kleine stukjes, schenk de saus erover en serveer het met cocktailprikkers.