Recept
« Terug naar recepten
Tulbandjes van courgette
PT25M
Tulbandjes van courgette
Een heerlijk tulbandjes van courgette recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tulbandjes van courgette te bereiden
Hak met de hand de langoustines fijn en doe deze in een kom;breng op smaak met zout en peper,fijngehakte kervel een scheutje olijfolie en het sap van een halve citroen.Snijd de uiteinden van de courgettes,snijd ze in lange dunne plakken,smeer ze in met wat zout en olie en leg ze op de hete grill.Laat de beetgare courgettes afkoelen.Verdeel de gehakte langoustines op de plakken courgette en rol die vervolgens op tot een tulbandje ontstaat.Snijd de wortel en bleekselderij in lucifer dunne reepjes en breng op smaak met zout en peper,olie en de klein gemaakte basilicum.Maak een bergje van dit groentemengsel in het midden van een platte schaal en plaats de tulbandjes er rechtop omheen;garneer de schaal met partjes tomaat en serveer dit gerecht meteen.