Je kan dit serveren met een stukje vlees zoals speklapjes of rookworst, maar ik zelf doe dit nooit. Het uitgebakken spek vind ik genoeg en door de kaas erdoor is het al vrij machtig.
je kan natuurlijk ook andere kaas gebruiken naar smaak.
Recept
« Terug naar recepten
Uienstamppot
PT30M
Uienstamppot
Heerlijk simpel en goedkoop!
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Uienstamppot te bereiden
- De aardappelen en uien met de bouillonblokjes gaarkoken.
- Het spek krokant bakken.
- Alle overige ingredienten bij de aardappelen doen en alles fijnstampen tot een stevige stamppot.
- De spekjes erdoor roeren.
- Heet serveren.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
Denk dat ik hem wel met zoete aardappel ga maken.
Bets rikken zegt: