Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept uit de vakantiedoos van Derbyke & Elmo juli 2012
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: maultachen op zijn Munsterthal
PT30M
Vakantie: maultachen op zijn Munsterthal
Een heerlijk vakantie: maultachen op zijn munsterthal recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: maultachen op zijn Munsterthal te bereiden
Kook de maultachen beetgaar.
Snijbonen fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Champignons in stukken snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en kruiden met peper en zout.
Pepersaus opwarmen.
Serveer alles zeer warm op vakantiebord en werk af met tomaat concassé.
Snijbonen fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Champignons in stukken snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en kruiden met peper en zout.
Pepersaus opwarmen.
Serveer alles zeer warm op vakantiebord en werk af met tomaat concassé.