Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept uit de vakantiedoos van Derbyke & Elmo juli 2012
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: visje loupe de mer op een druillige avond
PT30M
Vakantie: visje loupe de mer op een druillige avond
Een heerlijk vakantie: visje loupe de mer op een druillige avond recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: visje loupe de mer op een druillige avond te bereiden
Bak de visjes ingekerfd en zeer goed gekruid aan in boter.
Kook de aardappelen in blokjes gesneden beetgaar.
Wortel in schijven snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Boontjes in twee snijden.
Sjalotje in blokjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar goed gekruid aan.
Voeg de aardappelenblokjes en mosterd toe.
Roer alles goed onder elkaar.
Serveer alles goed warm op vakantiebordje.
Kook de aardappelen in blokjes gesneden beetgaar.
Wortel in schijven snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Boontjes in twee snijden.
Sjalotje in blokjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar goed gekruid aan.
Voeg de aardappelenblokjes en mosterd toe.
Roer alles goed onder elkaar.
Serveer alles goed warm op vakantiebordje.