Recept
« Terug naar recepten
Valentijn : liefdesnestje van vis
PT40M
Valentijn : liefdesnestje van vis
Een heerlijk valentijn : liefdesnestje van vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Valentijn : liefdesnestje van vis te bereiden
Aardappelen gaar koken, pureren de fijn gesnede rucola en tomaatjes eronder mengen goed kruiden met peper, zout en muskaatnoot.
De vis goed kruiden met dille, gember, mosterdzaad, venkelzaad, zwarte peper even door de vijzel. Steam de vis +/- 15 min.
Zeekraal even opwokken met de fijn gesneden sjalotjes en kruiden.
Witloof fijn snijden en besprenkelen met citroensap.
Serveer de vis op bord en werk af met het rauwe witloof en werk af met een zongedroogd tomaatje en dille.
Serveer er de aardappelen en zeekraal er bij evenzeer de langoustinne.
De vis goed kruiden met dille, gember, mosterdzaad, venkelzaad, zwarte peper even door de vijzel. Steam de vis +/- 15 min.
Zeekraal even opwokken met de fijn gesneden sjalotjes en kruiden.
Witloof fijn snijden en besprenkelen met citroensap.
Serveer de vis op bord en werk af met het rauwe witloof en werk af met een zongedroogd tomaatje en dille.
Serveer er de aardappelen en zeekraal er bij evenzeer de langoustinne.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.