Recept
« Terug naar recepten
Varkens Carbonades en een Kruidige Salade met een Aziatisch Tintje
PT4M
Varkens Carbonades en een Kruidige Salade met een Aziatisch Tintje
Het bizondere aan dit recept is dat de carbonades eerst worden gemarineerd. Behalve enkele Aziatische ingredienten wordt ook KIWI gebruikt. Kiwi bevatten nl. een enzym dat de eiwitten vergemakkelljkt zich te splitsen in kleinere stukken waardoor het vlees malser wordt.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
4 min
Personen:
745 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Familie
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkens Carbonades en een Kruidige Salade met een Aziatisch Tintje te bereiden
- Doe de ingredienten voor de marinade in een blender en draai daarvan een homogene dunne brij.
- Doe de marinade in een afsluitbare plastic zak met de carbonades en laat die 12 uren in de koeling marineren. Zorg er voor dat het vlees goed door de marinade wordt bedekt.
- Laat dan de carbonades goed uitdruipen en bak ze in een hete bgrillpan 2 1/2 minuut per kant.
- Ondertussen de ingredienten van de salade door elkaar husselen en besproeien met de dressing.
- Geef partjes limoen bij de carbonades en de salade.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef bij dit gerecht een rode Shiraz te drinken