Recept
« Terug naar recepten
Varkensfilet in kerrie-tomatensaus
PT15M
Varkensfilet in kerrie-tomatensaus
Een heerlijk varkensfilet in kerrie-tomatensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensfilet in kerrie-tomatensaus te bereiden
Verhit olie met en klontje boter (tegen het spatten) en bak hierin de blokjes varkensfilet, voeg de gesnipperde ui en kerriepoeder toe. Roer gepelde tomaten met sap en tomatenpuree erdoor en laat het geheel onder deksel 10 minuten sudderen. Breng op smaak met mangochutney, peper en zout. Dien op met witte rijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
h.de koning zegt:
tommeke zegt:
tommeke zegt: