KookJij

Varkensfilet met sesam

Een heerlijk varkensfilet met sesam recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: meiasia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensfilet met sesam te bereiden

Pel het knoflook en de uien. Snijd het knoflook in dunne plakjes en de uien in ringen. Snijd de varkensfilet in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de varkensfilet tot deze begint te kleuren. Voeg de knoflook, uien en sesamzaad toe en roerbak 2 minuten. Giet de sojasaus, gembersiroop en rijstwijn erbij en laat het geheel kort koken. Breng het gerecht op smaak met de sesamolie en peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst