Recept
« Terug naar recepten
Varkensfilet met sesam
PT10M
Varkensfilet met sesam
Een heerlijk varkensfilet met sesam recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensfilet met sesam te bereiden
Pel het knoflook en de uien. Snijd het knoflook in dunne plakjes en de uien in ringen. Snijd de varkensfilet in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de varkensfilet tot deze begint te kleuren. Voeg de knoflook, uien en sesamzaad toe en roerbak 2 minuten. Giet de sojasaus, gembersiroop en rijstwijn erbij en laat het geheel kort koken. Breng het gerecht op smaak met de sesamolie en peper en zout.