Recept
« Terug naar recepten
Varkensfilet op oma's wijze
PT30M
Varkensfilet op oma's wijze
Een heerlijk varkensfilet op oma's wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensfilet op oma's wijze te bereiden
Kook de aardappelen halfgaar, giet af en snij in blokjes.
Verhit boter in de wok en roerbak de blokjes aardappelen gedurende 3 minuten, voeg in vier gesneden champignons, reepjes oesterzwammen, gesnipperde look, spekblokjes en in reepjes gesneden peultjes toe, vervolgens het vlees, een beetje water, peterselie of kervel en graanmosterd. Roerbak het geheel en laat goed doorwarmen, breng op smaak met peper en zout.
Verhit boter in de wok en roerbak de blokjes aardappelen gedurende 3 minuten, voeg in vier gesneden champignons, reepjes oesterzwammen, gesnipperde look, spekblokjes en in reepjes gesneden peultjes toe, vervolgens het vlees, een beetje water, peterselie of kervel en graanmosterd. Roerbak het geheel en laat goed doorwarmen, breng op smaak met peper en zout.