Recept
« Terug naar recepten
Varkensgebraad met kaas en prei
PT40M
Varkensgebraad met kaas en prei
Een heerlijk varkensgebraad met kaas en prei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensgebraad met kaas en prei te bereiden
Snij het varkensgebraad in plakken van 1 cm dikte. Snij de stengels preiwit schuin in stukken van 4 cm. Snij de jonge kaas in plakjes middendoor. Stoof de prei alvast wat aan.
Bestrijk een ovenschotel met boter en vul ze dakpansgewijs met afwisselend plakjes gebraad, plakjes kaas en stukjes prei. Kruid met peper en zout en beleg hier en daar met vlokjes boter.
Zet de schotel 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Lekker met aardappelpuree.
Bestrijk een ovenschotel met boter en vul ze dakpansgewijs met afwisselend plakjes gebraad, plakjes kaas en stukjes prei. Kruid met peper en zout en beleg hier en daar met vlokjes boter.
Zet de schotel 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Lekker met aardappelpuree.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fijnproever zegt:
tvandenabeele zegt:
We hebben gesmuld :)