Recept
« Terug naar recepten
varkensgehakt met avocadosalsa
PT35M
varkensgehakt met avocadosalsa
Een heerlijk varkensgehakt met avocadosalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vlees.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe varkensgehakt met avocadosalsa te bereiden
Ontvel de tomaat en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees van de tomaat en de avocado in kleine blokjes. Schep ze met het limoensap de koriander peper en zout door elkaar. Hak de amandelen fijn. Meng het gehakt met 1 ei 35 gram paneermeel peper en zout door elkaar. Schep de amandelen door de rest van het paneermeel. Vorm 4 ballen van het gehakt en druk ze tussen huishoudfolie uit tot platte schnitzels. Klop het andere ei met peper ne zout los. Wentel de gehaktschnitzels eerst door het eimengsel en vervolgens door het paneermengsel. Verhit de boter en bak de schnitzels om en om bruin. temper het vuur en bak het vlees in 8 minuten gaar. Serveer met de salsa.