Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas in honing- ketjapsaus
PT25M
Varkenshaas in honing- ketjapsaus
Een heerlijk varkenshaas in honing- ketjapsaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Ruijgrok
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
57
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas in honing- ketjapsaus te bereiden
Ketjap, honing, tomatenpuree, sambal, knoflook en zout mengen. De varkenshaas laten marineren. Een half uur is goed, hoe langer hoe beter.
De braadboter warm laten worden, de ui fruiten, varkenshaas er bij, 100 ml. water erbij en 25 minuten zachtjes gaar laten worden. na 15 minuten even de varkenshaas eruit en het restant van de marinade toevoegen. Varkenshaas weer terug en laten garen.
Lekker met gebakken aardappels en salade.
De braadboter warm laten worden, de ui fruiten, varkenshaas er bij, 100 ml. water erbij en 25 minuten zachtjes gaar laten worden. na 15 minuten even de varkenshaas eruit en het restant van de marinade toevoegen. Varkenshaas weer terug en laten garen.
Lekker met gebakken aardappels en salade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Esther Ruijgrok zegt:
Ton zegt:
addie zegt:
Had wat saus over van de varkenshaas en heb die vandaag gebruikt met gekookte marcaroni. We hebben weer gesmuld.
Bedankt.
Kookgroetjes, Addie.
irene zegt: