Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas met Boursin-tomatensaus
PT60M
Varkenshaas met Boursin-tomatensaus
Een heerlijk varkenshaas met boursin-tomatensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Paasrecept Een kilo per week
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas met Boursin-tomatensaus te bereiden
Het vlees in plakken van ± 1 cm dik snijden.
In een koekenpan de boter verhitten en het vlees in ± 6 minuten bruin en gaar bakken, af en toe keren.
Bestrooien met zout en peper.
Het vlees uit de pan op borden leggen en warmhouden.
In het bakvet het uitgeperste teentje knoflook even zachtjes fruiten.
De tomatensap en de Boursin erdoor roeren tot een saus.
De saus over het vlees schenken.
In een koekenpan de boter verhitten en het vlees in ± 6 minuten bruin en gaar bakken, af en toe keren.
Bestrooien met zout en peper.
Het vlees uit de pan op borden leggen en warmhouden.
In het bakvet het uitgeperste teentje knoflook even zachtjes fruiten.
De tomatensap en de Boursin erdoor roeren tot een saus.
De saus over het vlees schenken.