Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas met gember
PT45M
Varkenshaas met gember
Een heerlijk varkenshaas met gember recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yva Lookes
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas met gember te bereiden
Wrijf het vlees in met zout en peper.
Wikkel het vlees in bananenblad of aluminiumfolie en stoom het 30 minuten boven een mengsel van boullion, sojasaus en azijn.
Haal het vlees uit de stoompan en kook het bouillonmengsel snel in.
Giet de saus over het vlees en garneer het met bieslook.
Wikkel het vlees in bananenblad of aluminiumfolie en stoom het 30 minuten boven een mengsel van boullion, sojasaus en azijn.
Haal het vlees uit de stoompan en kook het bouillonmengsel snel in.
Giet de saus over het vlees en garneer het met bieslook.
lekkerbekske zegt: