Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas met tropisch fruit en korianderyoghurt
PT45M
Varkenshaas met tropisch fruit en korianderyoghurt
Een heerlijk varkenshaas met tropisch fruit en korianderyoghurt recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas met tropisch fruit en korianderyoghurt te bereiden
Voorbereiden:
Varkenshaas in repen snijden.
In kom varkenshaas omscheppen met suiker en cajunkruiden.
Ui pellen en fijnsnipperen. Knoflook pellen en fijnhakken.
Papaja halveren, pitten verwijderen, schillen en vruchtvlees in blokjes snijden. Mango halveren, pit verwijderen, halve mango schillen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Koriander heel fijn knippen.
Yoghurt, koriander en 1 theelepel heel fijn gehakte ui tot sausje roeren.
Op smaak brengen met enkele druppels hot peppersauce.
Bereiden:
In wok olie verhitten.
Pecannoten ca. 30 seconden roerbakken. Uit wok scheppen.
Vlees 2 minuten op hoog vuur roerbakken.
Ui en knoflook 2 minuten al omscheppend meebakken.
Papaja, mango en peconnoten erdoor roeren.
Pittig op smaak brengen met hot peppersauce.
Serveren met de korianderyoghurt.
Lekker met geurige basmatirijst.
Varkenshaas in repen snijden.
In kom varkenshaas omscheppen met suiker en cajunkruiden.
Ui pellen en fijnsnipperen. Knoflook pellen en fijnhakken.
Papaja halveren, pitten verwijderen, schillen en vruchtvlees in blokjes snijden. Mango halveren, pit verwijderen, halve mango schillen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Koriander heel fijn knippen.
Yoghurt, koriander en 1 theelepel heel fijn gehakte ui tot sausje roeren.
Op smaak brengen met enkele druppels hot peppersauce.
Bereiden:
In wok olie verhitten.
Pecannoten ca. 30 seconden roerbakken. Uit wok scheppen.
Vlees 2 minuten op hoog vuur roerbakken.
Ui en knoflook 2 minuten al omscheppend meebakken.
Papaja, mango en peconnoten erdoor roeren.
Pittig op smaak brengen met hot peppersauce.
Serveren met de korianderyoghurt.
Lekker met geurige basmatirijst.
geet zegt: