KookJij

Varkenshaas met tropisch fruit en korianderyoghurt

Een heerlijk varkenshaas met tropisch fruit en korianderyoghurt recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaas met tropisch fruit en korianderyoghurt te bereiden

Voorbereiden:
Varkenshaas in repen snijden.
In kom varkenshaas omscheppen met suiker en cajunkruiden.
Ui pellen en fijnsnipperen. Knoflook pellen en fijnhakken.
Papaja halveren, pitten verwijderen, schillen en vruchtvlees in blokjes snijden. Mango halveren, pit verwijderen, halve mango schillen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Koriander heel fijn knippen.
Yoghurt, koriander en 1 theelepel heel fijn gehakte ui tot sausje roeren.
Op smaak brengen met enkele druppels hot peppersauce.

Bereiden:
In wok olie verhitten.
Pecannoten ca. 30 seconden roerbakken. Uit wok scheppen.
Vlees 2 minuten op hoog vuur roerbakken.
Ui en knoflook 2 minuten al omscheppend meebakken.
Papaja, mango en peconnoten erdoor roeren.
Pittig op smaak brengen met hot peppersauce.
Serveren met de korianderyoghurt.
Lekker met geurige basmatirijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

geet

geet zegt:
lekker recept met koriander
Rens

Rens zegt:
Top gerecht, elke keer weer. Ik maak het al jaren als gasten komen en elke keer verbazen ze zich weer over de heerlijke smaken gecombineerd!:D