Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje Casanova
PT20M
Varkenshaasje Casanova
Een heerlijk varkenshaasje casanova recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jantien Polderman
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.mijnreceptenboek.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje Casanova te bereiden
BEREIDINGSWIJZE VOOR VARKENSHAASJE CASANOVA
Champignons in plakjes en gehakte ui smoren in een scheutje droge sherry totdat de sherry verdampt is.
Dit geheel enigzins laten afkoelen.
Ingredienten saus toevoegen en tot een samenhangend geheel roeren.
Varkenshaasje rosé braden.
Saus verwarmen en over het in plakken gesneden varkenshaasje schenken.
Champignons in plakjes en gehakte ui smoren in een scheutje droge sherry totdat de sherry verdampt is.
Dit geheel enigzins laten afkoelen.
Ingredienten saus toevoegen en tot een samenhangend geheel roeren.
Varkenshaasje rosé braden.
Saus verwarmen en over het in plakken gesneden varkenshaasje schenken.
Mijn kookverhaal (Jantien Polderman)
Dit recept stond in een van de eerste Tip-Culinairs (nog in de vorige eeuw). Het recept kwijtgeraakt en vandaag teruggevonden. Gonnie Lambrechts heeft het weer op het internet gezet.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Els zegt:
Heeeeeeeeeeeeerlijk.Succes verder met je recepten.Gr.Els:p:p:p:p
boomer zegt:
boomer zegt:
Jo schuller zegt: