KookJij

Varkenshaasje met chorizo en kerrieschuim

Een heerlijk varkenshaasje met chorizo en kerrieschuim recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Varkensvlees
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaasje met chorizo en kerrieschuim te bereiden

1. Verwarm de oven tot 125°C. Snijd het vlees in 4 gelijke stukken en maak een gat in het vlees. Halveer de worstjes en steek ze in de gaten.
Kruid het vlees met wat peper en zout en schroei het rondom dicht. Plaats het vlees in de oven en bak nog eens een klein kwartiertje.
2. Bak het kerrie- en komijnpoeder in olijfolie om de aroma's vrij te maken. Blus met de kippenbouillon en laat 10 minuten zachtjes koken.
3. Bind het vocht met het zetmeel en breng op smaak met limoensap. Ga er even met de staafmixer door voor een mooi schuimig resultaat.
4. Serveer het vlees met de saus en gekookte aardappelen en strooi er wat vers gesnipperde koriander overheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst