Recept
« Terug naar recepten
Varkenskotelet maître Hubert
PT20M
Varkenskotelet maître Hubert
Een heerlijk varkenskotelet maître hubert recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenskotelet maître Hubert te bereiden
Masseer de koteletten in met 1 eetlepel olijfolie en peper uit de molen. Bakkerel ze (zie bereidingswijze). Houd ze warm in de oven (80°C) of dek ze af met aluminiumfolie.
Kook in de koekenpan met ½ kopje bouillon, fond of water de aanbaksels los en bewaar dit in een kopje.
Roerbak de witte kool en de bacon circa 2 minuten in 1 eetlepel olie. Voeg de jus toe en meng goed door elkaar. Serveer de koteletten op een bedje van witte kool.
Lekker met aardappelpuree, vermengd met gekookte, gepureerde knolselderij en fijn gesneden bladselderij
Kook in de koekenpan met ½ kopje bouillon, fond of water de aanbaksels los en bewaar dit in een kopje.
Roerbak de witte kool en de bacon circa 2 minuten in 1 eetlepel olie. Voeg de jus toe en meng goed door elkaar. Serveer de koteletten op een bedje van witte kool.
Lekker met aardappelpuree, vermengd met gekookte, gepureerde knolselderij en fijn gesneden bladselderij