KookJij

Varkenskotelet met sperziebonen en pikante saus

Een heerlijk varkenskotelet met sperziebonen en pikante saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenskotelet met sperziebonen en pikante saus te bereiden

Verhit 10 gr. boter en fruit hierin de gesnipperde sjalot, voeg bloem toe en leng aan met wijn of bouillon en azijn.
Stoom de sperziebonen gedurende 30 minuten.
Hak peterselie en augurken in de blender en voeg bij de saus. Kruid met peper en zout en wat dille. Bak de koteletten naar smaak, dien op met gestoomde aardappelen en overgoten met de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Ik vind de saus beter bij een visgerecht passen. Maar dat is ieder zijn smaak. Succes met je receptjes. Groet Els