Recept
« Terug naar recepten
Varkenskotelet met sperziebonen en pikante saus
PT15M
Varkenskotelet met sperziebonen en pikante saus
Een heerlijk varkenskotelet met sperziebonen en pikante saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenskotelet met sperziebonen en pikante saus te bereiden
Verhit 10 gr. boter en fruit hierin de gesnipperde sjalot, voeg bloem toe en leng aan met wijn of bouillon en azijn.
Stoom de sperziebonen gedurende 30 minuten.
Hak peterselie en augurken in de blender en voeg bij de saus. Kruid met peper en zout en wat dille. Bak de koteletten naar smaak, dien op met gestoomde aardappelen en overgoten met de saus.
Stoom de sperziebonen gedurende 30 minuten.
Hak peterselie en augurken in de blender en voeg bij de saus. Kruid met peper en zout en wat dille. Bak de koteletten naar smaak, dien op met gestoomde aardappelen en overgoten met de saus.
Els Meeuwsen zegt: