Recept
« Terug naar recepten
Varkenslapjes met banaan
PT45M
Varkenslapjes met banaan
Een heerlijk varkenslapjes met banaan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenslapjes met banaan te bereiden
Snij de varkenslappen in mooie reepjes. Smelt de boter en kleur de varkenslapjes in de hete boter snel goudbruin. Hak de ui fijn, pers het teentje knoflook, snij de paprika in dobbelsteentjes en voeg bij het vlees. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. Strooi er de bloem over, meng en laat even drogen. Meng er de rozijnen, de vleesbouillon, de azijn en de marjoraan bij en laat het gerecht 30 minuten stoven. Snij de bananen in niet te dunne schijfjes en laat ze net voor het opdienen eventjes mee warmen. Serveer met rijst.