Recept
« Terug naar recepten
Varkenspoelet in het zuur
PT120M
Varkenspoelet in het zuur
Een heerlijk varkenspoelet in het zuur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Recept van Stroopfabriek Canisius-Henssen B.V.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenspoelet in het zuur te bereiden
Bak varkenspoelet in margarine tot deze bruin is.
Voeg uien, kruiden en bouillon toe.
Blus de poelet af met bouillon en voerg hier canisiusstroop en ontbijtkoek aan toe.
Voeg na 1,5 uur azijn en mosterd toe,
Zout en peper naar smaak toevoegen
Voeg uien, kruiden en bouillon toe.
Blus de poelet af met bouillon en voerg hier canisiusstroop en ontbijtkoek aan toe.
Voeg na 1,5 uur azijn en mosterd toe,
Zout en peper naar smaak toevoegen