KookJij

Vegetarische chili

Een heerlijk vegetarische chili recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vegetarische chili te bereiden

Verhit in een kleine wok de olie en fruit hierin de uisnippers goudbruin.Voeg de paprikareepjes toe en roerbak 3 minuten.Schep het vegetarisch gehakt in de pan,voeg oregano,paprikapoeder en zout en peper naar smaak toe en knijp het teentje knoflook boven de pan uit.Roerbak 2 minuten.Voeg bonen en tomaten(beide met vocht)toe en breng de saus al roerend aan de kook.Laat het gerecht een paar minuten pruttelen.Verwarm intussen de tortilla's.Verdeel de sla over de tortilla's.Schep midden op de sla een soepopscheplepel vol bonensaus en strooi de feta en de pittenmix erover.Vouw de tortilla's dubbel,sla de zijkanten naar binnen.Eet ze vervolgens uit de hand.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Rick

Rick zegt:
wrap, tortilla's zijn niet vegetarisch. er zit hoogstwaarschijnlijk E471 in, dat is een vet dat gemaakt wordt uit plantaardig EN dierlijk vet, er is dus een kans dat er dierlijk vet in zit.