Recept
« Terug naar recepten
Vegetarische macaroni
PT15M
Vegetarische macaroni
Een heerlijk vegetarische macaroni recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Wim Kraaijenzank
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vegetarische macaroni te bereiden
Kook de macaronie gaar in 5-8 minuten en maak in tussentijd de ingredienten schoon en versnipper ze.
Doe de olijfolie in de pan en doe daar de ui, prei, en de knoflook in en bak ze glazig en voeg dan de 3 eieren erbij en roerbak dat tot het ei gestolten is voeg dan de gare macaroni erbij en de tomatenpuree en maak het op smaak met peper enzout en evtl. wat ketchup
Doe de olijfolie in de pan en doe daar de ui, prei, en de knoflook in en bak ze glazig en voeg dan de 3 eieren erbij en roerbak dat tot het ei gestolten is voeg dan de gare macaroni erbij en de tomatenpuree en maak het op smaak met peper enzout en evtl. wat ketchup
Mijn kookverhaal (Wim Kraaijenzank)
Moest vandaag wat snel klaar hebben en had geen vlees thuis of ontdooit.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
C zegt: