KookJij

Vegetarische macaroni

Een heerlijk vegetarische macaroni recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen creatie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vegetarische macaroni te bereiden

Kook de macaronie gaar in 5-8 minuten en maak in tussentijd de ingredienten schoon en versnipper ze.
Doe de olijfolie in de pan en doe daar de ui, prei, en de knoflook in en bak ze glazig en voeg dan de 3 eieren erbij en roerbak dat tot het ei gestolten is voeg dan de gare macaroni erbij en de tomatenpuree en maak het op smaak met peper enzout en evtl. wat ketchup

Mijn kookverhaal (Wim Kraaijenzank)

Moest vandaag wat snel klaar hebben en had geen vlees thuis of ontdooit.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

C

C zegt:
Om het allemaal nog wat gezonder te maken, kun je de gewone macaroni vervangen voor volkoren macaroni.
apu

apu zegt:
Zo maak ik hem ook wel eens, alleen bak ik de eieren niet mee, die kook ik en doe hem in stukjes erdoorheen, echt lekker voor een vlees vrije dag!:):):)