Recept
« Terug naar recepten
Vegetarische Thaise groene curry met Thaise aubergines
PT25M
Vegetarische Thaise groene curry met Thaise aubergines
Een heerlijk vegetarische thaise groene curry met thaise aubergines recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vegetarische Thaise groene curry met Thaise aubergines te bereiden
Maak een groene curry door de kokosroom aan de kook te brengen, en de groene curry-pasta te verhitten.
Breng de groene curry op smaak met vissaus en palmsuiker.
Verhit de Thaise aubergines in de curry, de aubergines horen stevig te blijven. Als je ze liever zachter eet, kook ze dan wat langer.
Garneer met een drup rode chili olie en een blaadje basilicum. Lekker met gestoomde jasmijnrijst.
Breng de groene curry op smaak met vissaus en palmsuiker.
Verhit de Thaise aubergines in de curry, de aubergines horen stevig te blijven. Als je ze liever zachter eet, kook ze dan wat langer.
Garneer met een drup rode chili olie en een blaadje basilicum. Lekker met gestoomde jasmijnrijst.
fijnproever zegt: