Recept
« Terug naar recepten
Vellutata di porro
PT60M
Vellutata di porro
Een heerlijk vellutata di porro recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vellutata di porro te bereiden
Fruit de in stukjes gesneden prei in olie, met tijm en de middelgrote aardappel in blokjes gesneden.
Voeg 2,5 liter water en zout toe en laat het geheel 30 minuten koken.
Pureer het geheel vervolgens samen met de slagroom, zodat u een romige, gebonden soep krijgt.
Breng de soep aan de kook en doe intussen het broodkruim in de keukenmachine met de parmigiano, de eierdooiers, zout en peper.
Maak van het zo verkregen deeg kleine deegballetjes, gnocchetti, die u kookt in de preisoep.
Snijd de slibtongetjes in reepjes, wentel deze door de bloem en bak ze in een klontje boter.
Voeg zout en peper toe.
Voeg 2,5 liter water en zout toe en laat het geheel 30 minuten koken.
Pureer het geheel vervolgens samen met de slagroom, zodat u een romige, gebonden soep krijgt.
Breng de soep aan de kook en doe intussen het broodkruim in de keukenmachine met de parmigiano, de eierdooiers, zout en peper.
Maak van het zo verkregen deeg kleine deegballetjes, gnocchetti, die u kookt in de preisoep.
Snijd de slibtongetjes in reepjes, wentel deze door de bloem en bak ze in een klontje boter.
Voeg zout en peper toe.