KookJij

Velouté van grijze garnalen met venkel

Een heerlijk velouté van grijze garnalen met venkel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Velouté van grijze garnalen met venkel te bereiden



Maak de bol venkel schoon door de te harde kern te verwijderen. Doe hem in een kookpan, samen met de sjalot en de gehakte look.
Doe de gevogeltebouillon erbij en zet onder water. Laat koken totdat de groenten gaar zijn. Neem van het vuur en giet de melk erbij.
Leg enkele garnalen opzij en doe de rest in de soep. Mix deze tot een gladde soep.
Kruid naar smaak met zout en peper.
Doe in elk bord 1 portie soep. Doe daarbij enkele garnalen en versier met venkellof. Dien lauw op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst