Recept
« Terug naar recepten
Venkel-vissoep met kwarteleitjes
PT30M
Venkel-vissoep met kwarteleitjes
Een heerlijk venkel-vissoep met kwarteleitjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Venkel-vissoep met kwarteleitjes te bereiden
Was de prei en venkel en snijd in kleine stukjes. Smelt de boter in een grote kookpot en stoof hierin de venkel enkele minuten aan. Doe de prei, tomaat en heilbot erbij en stoof enkele minuten zachtjes mee.
Voeg de bouillon, saffraan en kurkuma toe. Breng aan de kook en laat 15 minuten pruttelen.
Mix de soep fijn en doe de schelvisfilet en soyaroom erbij. Warm de soep nog 5 minuten door tot de vis gaar is (maar laat ze niet meer koken).
Serveer met kwarteleitjes en wat venkelkruid.
Voeg de bouillon, saffraan en kurkuma toe. Breng aan de kook en laat 15 minuten pruttelen.
Mix de soep fijn en doe de schelvisfilet en soyaroom erbij. Warm de soep nog 5 minuten door tot de vis gaar is (maar laat ze niet meer koken).
Serveer met kwarteleitjes en wat venkelkruid.