KookJij

Venkelsoep

Een heerlijk venkelsoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Venkelsoep te bereiden

Kook in ¾ liter de bouillon de in stukken gesneden knolvenkel in 10 minuten gaar, samen met een middelgrote aardappel.
Pureer daarna het geheel met een staafmixer.
Voeg 200 ml room toe en een scheutje witte wijn.
Breng op smaak met zout en peper en een klein beetje Provençaalse kruiden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst