KookJij

Venkelsoep met rauwe zalm, pancetta en dille

Een heerlijk venkelsoep met rauwe zalm, pancetta en dille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: koken.vtm.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Venkelsoep met rauwe zalm, pancetta en dille te bereiden



Leg de pancetta tussen boterpapier en 2 bakplaten. Bak dit gedurende 30 minuten op 160° C. Snijd de prei, de aardappel, de ui en de venkel in stukken en stoof deze aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden gedurende 5 minuten.

Bevochtig de groenten met het water, voeg er de PH Groentebouillon aan toe en laat dit gedurende 35 minuten koken.

Mix de soep nu glad en voeg er vervolgens de Alpro soya Cuisine aan toe. Snijd de rauwe zalm in blokjes van 2 cm op 2 cm en schik ze in diepe borden. Strooi de venkelzaadjes eroverheen. Schenk hier de soep overheen en schik er de pancetta bovenop. Werk af met veel dille.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst