Recept
« Terug naar recepten
Venkelsoep met rauwe zalm, pancetta en dille
PT75M
Venkelsoep met rauwe zalm, pancetta en dille
Een heerlijk venkelsoep met rauwe zalm, pancetta en dille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
koken.vtm.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Venkelsoep met rauwe zalm, pancetta en dille te bereiden
Leg de pancetta tussen boterpapier en 2 bakplaten. Bak dit gedurende 30 minuten op 160° C. Snijd de prei, de aardappel, de ui en de venkel in stukken en stoof deze aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden gedurende 5 minuten.
Bevochtig de groenten met het water, voeg er de PH Groentebouillon aan toe en laat dit gedurende 35 minuten koken.
Mix de soep nu glad en voeg er vervolgens de Alpro soya Cuisine aan toe. Snijd de rauwe zalm in blokjes van 2 cm op 2 cm en schik ze in diepe borden. Strooi de venkelzaadjes eroverheen. Schenk hier de soep overheen en schik er de pancetta bovenop. Werk af met veel dille.