Recept
« Terug naar recepten
Verrassingssoep
PT120M
Verrassingssoep
Een heerlijk verrassingssoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Evelien te Winkel-Schäfer
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verrassingssoep te bereiden
- gehakt rul aanbraden zonder kruiden
- uien snipperen een aanbraden
- knoflook fijnhakken of persen
- paprika klein snijden
- aardappelen schillen en klein snijden
- 2 ltr. water aan de kook brengen
Alle ingrediënten (behalve slagroom) in soeppan doen en 2 uur laten zachtjes laten koken.
NA 2 uur de slagroom toevoegen.
SOEP 1 DAG ERVOOR MAKEN EN PAS OP SMAAK BRENGEN TIJDENS WARMMAKEN!!
- uien snipperen een aanbraden
- knoflook fijnhakken of persen
- paprika klein snijden
- aardappelen schillen en klein snijden
- 2 ltr. water aan de kook brengen
Alle ingrediënten (behalve slagroom) in soeppan doen en 2 uur laten zachtjes laten koken.
NA 2 uur de slagroom toevoegen.
SOEP 1 DAG ERVOOR MAKEN EN PAS OP SMAAK BRENGEN TIJDENS WARMMAKEN!!
semih zegt: