Recept
« Terug naar recepten
Verscholen eieren in gehakt
PT30M
Verscholen eieren in gehakt
Een heerlijk verscholen eieren in gehakt recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verscholen eieren in gehakt te bereiden
Maak in een kom een mengsel van alle ingredienten behalve de eieren en de boter.Verdeel het gehaktmengsel in vieren.Druk elk stuk uit tot een platte lap en breng daarmee om elk ei (de eieren natuutlijk wel gepelt) een laagje gehakt aan zodat het ei niet meer te zien is.Verhit de boter in een braadpan en braad de in gehakt verscholen eieren hierin aan alle kanten mooi bruin.Blus de jus af met wat water en laat het geheel nog 15 min.met de deksel schuin op de pan sudderen.
fenny witten zegt: