Recept
« Terug naar recepten
Verse kruidenbroodjes
PT25M
Verse kruidenbroodjes
Een heerlijk verse kruidenbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verse kruidenbroodjes te bereiden
Pistolets volgens gebruiksaanwijzing op verpakking knapperig gaar bakken. Zonnebloempitten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Bieslook fijn knippen. Rucolacress erboven knippen. Roomkaas losroeren met kwark en limoensap. 3/4 Deel van bieslook-rucolacressmengsel erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Pistolets opensnijden. Helften bestrijken met kruidenroomkaas. Zonnebloempitten en rest van bieslook-rucolacressmengsel erover verdelen.