Recept
« Terug naar recepten
Vietnamese garnalen loempiaatjes
PT30M
Vietnamese garnalen loempiaatjes
Een heerlijk vietnamese garnalen loempiaatjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
visrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vietnamese garnalen loempiaatjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden,snijd de prei in zeer smalle ringen en hak de knoflook fijn.verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de wortel met de prei en de knoflook 3 minuten op een laag vuur.Voeg de tauge,de garnalen,de sambal en de sojasaus toe en verwarm alles nog even door.Halveer ondertussen de filovellen in de breedte.leg er telkens een met de smalle kant naar je toe.Schep 1 lepel van de vulling onderaan,in het midden van het deegvel.Vouw de zijkanten om en rol het deeg om de vulling.Leg de loempiaatjes op een met bakpapier beklede bakplaat.Bestrijk ze met de rest van de olie en bak ze in de hete oven in 20 minuten lichtbruin.