KookJij

Vietnamese Glasnoedelsalade met een Nuoc Cham Dressing

De bekende salade in Vietnam.Wij eten hem thuis met garnalen een aangepaste Nuoc Cham Saus (minder water en gember erbij)
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Vietnam
Keuken: Oosterse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vietnamese Glasnoedelsalade met een Nuoc Cham Dressing te bereiden

  1. Mix de ingredienten voor de dressing
  2. Glasnoedels klaarmaken volgens de voorschriften
  3. Ingredienten voor de salade mixen
  4. Werk de garnalen door de salade
  5. Verdeel de salade over de bordjes
  6. Verdeel de dressing over de bordjes

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Je kunt er altijd thee bij drinken.
Welke wijn je kiest hangt enigszins af van het hoofdgerecht.
Wordt de salade zo gegeten,dan past hierbij een witte wijn met een klein zoetje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst