Recept
« Terug naar recepten
Vietnamese varkenshaasjes
PT35M
Vietnamese varkenshaasjes
Een heerlijk vietnamese varkenshaasjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vietnamese varkenshaasjes te bereiden
Maak eerst de marinade door alle ingrediënten goed fijn te malen in de keukenmachine of mixerblender.
Leg de varkenshaasjes in een ruime schaal en kruid ze met versgemalen zwarte peper en zout. Giet nu de marinade over de varkenshaasjes en wentel ze er goed doorheen. Dek de schaal af met plasticfolie en laat de varkenshaasjes gedurende 1 uur in de koelkast marineren.
Haal de varkenshaasjes uit de marinade en gril ze op niet te hoog vuur net gaar (ca. 15 minuten). tijdens het bakken regelmatig bestrijken met de marinade en omdraaien om verbranden te voorkomen.
Serveer de varkenshaasje met atjar van komkommer en gebakken gele rijst.
Leg de varkenshaasjes in een ruime schaal en kruid ze met versgemalen zwarte peper en zout. Giet nu de marinade over de varkenshaasjes en wentel ze er goed doorheen. Dek de schaal af met plasticfolie en laat de varkenshaasjes gedurende 1 uur in de koelkast marineren.
Haal de varkenshaasjes uit de marinade en gril ze op niet te hoog vuur net gaar (ca. 15 minuten). tijdens het bakken regelmatig bestrijken met de marinade en omdraaien om verbranden te voorkomen.
Serveer de varkenshaasje met atjar van komkommer en gebakken gele rijst.