Recept
« Terug naar recepten
Vijgentaart.
PT40M
Vijgentaart.
Een heerlijk vijgentaart. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vijgentaart. te bereiden
1. De vijgen in vier snijden en op de voorgebakken bladerdeeg leggen met de groene puntjes omhoog
2. Klop de eieren met de suiker tot een schuimige massa en voeg daarna de bloem toe
3. De boter smelten
4. De gesmolten boter bij de eieren en de suiker voegen en ongeveer nog 1 min. goed ddorkloppen
5. Daarna het mengsel over de vijgen gieten
6. Gedurende 25 min. in een voorverwarmde oven van 180° bakken.
2. Klop de eieren met de suiker tot een schuimige massa en voeg daarna de bloem toe
3. De boter smelten
4. De gesmolten boter bij de eieren en de suiker voegen en ongeveer nog 1 min. goed ddorkloppen
5. Daarna het mengsel over de vijgen gieten
6. Gedurende 25 min. in een voorverwarmde oven van 180° bakken.