Recept
« Terug naar recepten
Vis in de Römertopf
PT120M
Vis in de Römertopf
Een heerlijk vis in de römertopf recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
2 à 3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen koker
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis in de Römertopf te bereiden
Aardappelen in schijfjes onder in de pot leggen (zout).
Daarop ui en knoflook en appelschijfjes.
Vis in het midden, besprenkelen met citroen, kerrie en paprika poeder, evt. viskruiden.
Broccoli in roosjes eromheen.
Klontjes boter er op.
Deksel er op.
1 uur in de oven - 220°C.
Daarop ui en knoflook en appelschijfjes.
Vis in het midden, besprenkelen met citroen, kerrie en paprika poeder, evt. viskruiden.
Broccoli in roosjes eromheen.
Klontjes boter er op.
Deksel er op.
1 uur in de oven - 220°C.
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
Eigen creatie, kan ook met andere groenten, of zonder aardappelen; aardappelen wel in héél dunne schijfjes, of 10 minuten voorkoken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
maria11 zegt:
de römertopf moet in een koude oven gezet worden , dus niet voorverwarmen en daarna pas de oven op 220 gr.
Bovendien de schaal onder het midden van de oven plaatsen ;):o:?
derbyke zegt:
A.l zegt: