Verdeel de rijst over de borden en daarover de gewokte groentes. Leg daarop de vis en overgiet met de saus.
Garneer met de Thaise basilicum of koriander.
Recept
« Terug naar recepten
Vis in kokossaus
PT60M
Vis in kokossaus
Een heerlijk vis in kokossaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Famile
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis in kokossaus te bereiden
1).Kook de rijst volgens de regels van de kunst
2).Voeg samen in een grote pan de kokosmelk limoensap, Nam Pla, gember siroop, geraspte gember en breng dit langzaam aan de kook. Roer regelmatig om. Laat even door koken
3).Los daarin op de curry pasta.
4).Dan in het kokosmengsel de vis garen.
5).Verhit de olie in een wok en roerbak daarin de groentes tot die al dente zacht zijn geworden.
2).Voeg samen in een grote pan de kokosmelk limoensap, Nam Pla, gember siroop, geraspte gember en breng dit langzaam aan de kook. Roer regelmatig om. Laat even door koken
3).Los daarin op de curry pasta.
4).Dan in het kokosmengsel de vis garen.
5).Verhit de olie in een wok en roerbak daarin de groentes tot die al dente zacht zijn geworden.