Recept
« Terug naar recepten
Vis met amandelen
PT45M
Vis met amandelen
Een heerlijk vis met amandelen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis met amandelen te bereiden
Besprenkel de vis met wat citroensap en bestrooi hem met peper en zout.Laat de vis ontdooien tot hij buigzaam is.Wentel de vis door de bloem en bak hem in 40 gram van de boter op een matig vuur 10 min. aan beide kanten.Haal de vis uit de pan en houd deze warm.Schil en snipper de ui en bak deze in 20 gram van de boter glazig.Voeg de amandelen toe en bak ze even mee.Voeg de crème fraîche al roerend toe en -naar smaak-peper en/of zout.Laat de saus warm worden en giet deze over de vis en bestrooi de schotel met de bieslook en peterselie.
Lekker met een tomatensalade en bijv.een gepofte aardappel met crème fraîche en bieslook.
Lekker met een tomatensalade en bijv.een gepofte aardappel met crème fraîche en bieslook.