Recept
« Terug naar recepten
Vis met Ravigotesaus
PT40M
Vis met Ravigotesaus
Een heerlijk vis met ravigotesaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
wie is mijn slager
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis met Ravigotesaus te bereiden
Maak de mayonaise. Hak het uitje en het augurkje zeer fijn. Was de kruiden, droog ze en hak ook deze zeer fijn. Meng van alle kruiden een halve eetlepel door de mayonaise en meng er ook de augurk en het uitje door. Pocheer de scampi 6 minuten in een courtbouillon. Pocheer in hetzelfde vocht de moten zalm 10 minuten. Laat alles afkoelen. Haal de scampi uit het pantser. Maak de zalm vrij van graten en vellen. Deel de moten in twee delen. Was wat sla. Leg op ieder bordje een blaadje sla, deponeer hierop wat gefileerde paling, een opgerolde plak gerookte zalm, een halve moot gepocheerde zalm en een scampi. Serveer de saus er apart bij. Geef er geroosterd brood en boter bij.