Recept
« Terug naar recepten
Vis met ravigottesaus
PT30M
Vis met ravigottesaus
Een heerlijk vis met ravigottesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis met ravigottesaus te bereiden
Maak de mayonaise:
Hak het uitje en augurkje zeer fijn. Was de kruiden, droog ze en hak deze ook weer zeer fijn. Meng van alle kruiden 1/2 eetlepl door de mayonaise en meng er ook de augurk en het uitje door. Pocheer de scampi's 6 minuten in een courtbouillon. Pocheer in het zelfde vocht de moten zalm 10 minuten. Laat alles afkoelen. Haal de scampi's uit het pantser. Maak de zalm vrij van graten en vellen. Deel de moten in 2 delen. Was de sla. Leg op ieder bordje een slablaadje, deponeer hierop wat gefileerde paling, 1 opgerolde plak gerookte zalm, en 1/2 moot gepocheerde zalm en 1 scampi. Serveer de saus er apart bij. Geef er geroosterd brood bij.
Hak het uitje en augurkje zeer fijn. Was de kruiden, droog ze en hak deze ook weer zeer fijn. Meng van alle kruiden 1/2 eetlepl door de mayonaise en meng er ook de augurk en het uitje door. Pocheer de scampi's 6 minuten in een courtbouillon. Pocheer in het zelfde vocht de moten zalm 10 minuten. Laat alles afkoelen. Haal de scampi's uit het pantser. Maak de zalm vrij van graten en vellen. Deel de moten in 2 delen. Was de sla. Leg op ieder bordje een slablaadje, deponeer hierop wat gefileerde paling, 1 opgerolde plak gerookte zalm, en 1/2 moot gepocheerde zalm en 1 scampi. Serveer de saus er apart bij. Geef er geroosterd brood bij.