OPDIENEN:
*Op de voorverwarmde borden een paar eetlepeltjes saus leggen.Midden daarin het gebakken stukje vis met er om heen de 6 morilles per bord.
*Takje groen voor de sier.Zout mogen ze er zelf op doen.
*Bijvoorbeeld serveren met een mooie aardappel-mousse-
line.Als groente bv kleine worteltjes met ultrafijne doperwtjes,of gestoofde prei,of zacht gekookte groene
asperges,of schorseneren in room saus.
Recept
« Terug naar recepten
Vis met Roomsaus
PT90M
Vis met Roomsaus
Een heerlijk vis met roomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis met Roomsaus te bereiden
*Bak de vis-filets (als er een velkant is eerst op de huid bakken) eerst 5 minuten op de ene kant en dan nog eens 4 minuten op de andere kant
*Flink peperen
*Warm houden
*Flink peperen
*Warm houden