Recept
« Terug naar recepten
Vis onder de deken.
PT45M
Vis onder de deken.
Een heerlijk vis onder de deken. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Charlotte Hagting
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis onder de deken. te bereiden
Snij de ui fijn. Doe dit in een hoge kom. Plet de knoflook en snij die ook klein, paprika klein snijden, kruiden toevoegen en de Philadelphia toevoegen, maak daar met de staafmixer een stevige massa van. Op smaak brengen met peper en zout en dan laten rusten. Verwarm de oven voor op 150°C.
Kruid de vis met viskruiden.
Vet de ovenschaal in met boter en doe er een scheut paneermeel in de ovenschaal en haal het overtollige weg door hem uit te schudden boven de gootsteen.
Leg de vis in de ovenschaal en haal de massa uit de schaal en smeer dit bovenop de vis.
Strooi de kaas er overheen en zet het geheel in de oven.
Na ongeveer een 20 minuten heb je een heerlijke visgerecht.
* Ui kun je ook vervangen door prei of lenteuitjes
liesbeth Indemans zegt:
kabeljauw genomen.
Deze combinatie was verrassend lekker; ik had nooit eeder vis met geraspte kaas gecombineerd; heerlijk met die frisse kruiden door de philadelphia.
Dit komt vaker op tafel:p