Recept
« Terug naar recepten
Visbarbecue
PT30M
Visbarbecue
Een heerlijk visbarbecue recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visbarbecue te bereiden
Snijd de champignons in schijfjes. Scheur de folie op maat zodat de vis ruim bedekt is. Plaats de vis op de folie en wrijf mosterdpoeder en gemengde kruiden in en over de vis. Bedek de vis met de champignons en druppel er azijn over. Voeg zout en peper aan toe. Vouw voorzichtig de folie om de vis zonder de inhoud hiervan hinder ondervindt. Leg de vis op de bbq of in de oven op 180°c (20 minuten) of in de magnetron (hoogste stand 8 minuten (zonder folie). Serveer met een salade.
Jenny zegt: