KookJij

Visbarbecue

Een heerlijk visbarbecue recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visbarbecue te bereiden

Snijd de champignons in schijfjes. Scheur de folie op maat zodat de vis ruim bedekt is. Plaats de vis op de folie en wrijf mosterdpoeder en gemengde kruiden in en over de vis. Bedek de vis met de champignons en druppel er azijn over. Voeg zout en peper aan toe. Vouw voorzichtig de folie om de vis zonder de inhoud hiervan hinder ondervindt. Leg de vis op de bbq of in de oven op 180°c (20 minuten) of in de magnetron (hoogste stand 8 minuten (zonder folie). Serveer met een salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jenny

Jenny zegt:
Ik ga dit recept vandaag klaarmaken, maar gebruik mosterd ipv de poeder. Ook wil ik Provencaalse kruiden proberen...Wanneer komt de ui? Moet die niet eerst op de vis en dan de champignons? Of de folie bedekken, vis erop en dan champignons...??? Verheug me erop...:D
sonja4

sonja4 zegt:
Beste derbyke,
de vis en de champignons mag je zelf kiezen, en de kruiden ook, hoeveel is naar eigen smaak.
Groetjes sonja
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Sonja, welke vis en welke champignons gebruik je hier voor, kruiden gewoon je fantasie gebruiken ??? Groetjes :);):p