Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Visbordje met een oosters tintje
PT35M
Visbordje met een oosters tintje
Een heerlijk visbordje met een oosters tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visbordje met een oosters tintje te bereiden
Vis kruiden en in bloem wentelen, bak deze gaar aan in een beetje boter en olijfolie.
Groenten kruiden, safraan toevoegen deze beetgaar opwokken in olijfolie.
Serveer zeer warm hier werd pasta bij geserveerd.
Groenten kruiden, safraan toevoegen deze beetgaar opwokken in olijfolie.
Serveer zeer warm hier werd pasta bij geserveerd.
Anna zegt:
;););)