KookJij

Visbrochette gemarineerd met mierikswortel

Een heerlijk visbrochette gemarineerd met mierikswortel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visbrochette gemarineerd met mierikswortel te bereiden

Pasta koken.
Vis in blokjes snijden en marineren.
Scampi's pellen en bij marinade doen.
Paprika's en ajuin in gelijke stukken verdelen(voor de brochet).
Voor de saus champignons in vier verdelen de rest van de groenten concase snijden.
Alles samen met viskruiden in de wokpan tot beetgaar.
Room en balsamico toe voegen en even opkoken.
Vis met groenten op saté stokjes prikken goed aanbakken in ruim hete bakboter.
Als de vis zo goed als gaar is een scheut balsamico erover tot ze verdampt is.
Dreseer op bord .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst