Recept
« Terug naar recepten
Visbrochette gemarineerd met mierikswortel
PT20M
Visbrochette gemarineerd met mierikswortel
Een heerlijk visbrochette gemarineerd met mierikswortel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visbrochette gemarineerd met mierikswortel te bereiden
Pasta koken.
Vis in blokjes snijden en marineren.
Scampi's pellen en bij marinade doen.
Paprika's en ajuin in gelijke stukken verdelen(voor de brochet).
Voor de saus champignons in vier verdelen de rest van de groenten concase snijden.
Alles samen met viskruiden in de wokpan tot beetgaar.
Room en balsamico toe voegen en even opkoken.
Vis met groenten op saté stokjes prikken goed aanbakken in ruim hete bakboter.
Als de vis zo goed als gaar is een scheut balsamico erover tot ze verdampt is.
Dreseer op bord .
Vis in blokjes snijden en marineren.
Scampi's pellen en bij marinade doen.
Paprika's en ajuin in gelijke stukken verdelen(voor de brochet).
Voor de saus champignons in vier verdelen de rest van de groenten concase snijden.
Alles samen met viskruiden in de wokpan tot beetgaar.
Room en balsamico toe voegen en even opkoken.
Vis met groenten op saté stokjes prikken goed aanbakken in ruim hete bakboter.
Als de vis zo goed als gaar is een scheut balsamico erover tot ze verdampt is.
Dreseer op bord .