Recept
« Terug naar recepten
Visfilets met prei en pesto
PT45M
Visfilets met prei en pesto
Vis en prei, een perfect huwelijk!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilets met prei en pesto te bereiden
- Verhit de boter en fruit hierin de gesnipperde ui gedurende 3 minuten.
- Voeg fijngehakte knoflook toe en in ringen gesneden prei, roerbak het geheel gedurende 4 minuten.
- Roer de pesto en room door de groenten en breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Snij de visvfilets in stukken van ongeveer 4 cm. en besprenkel deze met citroensap, kruid naar smaak.
- Doe het preimengsel over in een ovenschotel en roer de vis erdoorheen.
- Zet de afgedekte schotel in een voorverwarmde oven van 220° gedurende 25 minuten.
- Dien op met gestoomde aardappelen of tagliatelle.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Suggestie: neem koolvis, kabeljauw of pangasiusfilets.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt: