Recept
« Terug naar recepten
Visfilets met salie (pesce alla salvia)
PT60M
Visfilets met salie (pesce alla salvia)
Een heerlijk visfilets met salie (pesce alla salvia) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilets met salie (pesce alla salvia) te bereiden
4 eetl.olie,het sap van de citroen,fijngesnipperde ui en teentjes knoflook (in plakjes gesneden),zout tot een marinade roeren en deze over de visfilets gieten en 45 min.laten intrekken.De visfilets daarna goed laten uitlekken en in bloem wentelen.Het ei met wat zout klutsen en de visfilets eerst door het ei en vervolgens door de paneermeel wentelen.Olie verhitten en de visfilets aan beide kanten knapperig bakken,uit de pan halen en warm wegzetten.Boter bij de braadvet doen de salieblaadjes kort bakken en over de vissfilets leggen.